Jubilejný 10.ročník Prekaprarov.sk Carp Cup 2021

Miesto konania pretekov : štrkovisko Padáň

Termín pretekov je 6.5.-9.5.2021 (štvrtok-nedela)
Maximálny počet prihlásených teamov je 22.

 

– preteky sú teamové, 72 hodinové, na preteky sa vopred odosielajú prihlášky a štartovné sa uhrádza vopred!
– štartovné za 2-členný team : 320Eur / štartovné za 3-členný team : 340Eur (ako tretí člen teamu sa ráta osoba nad 18rokov)
– team pozostáva z 2 rybárov + možnosť mať 1 pomocníka (osoby nad 18 rokov). Pomocník je plnohodnotným členom teamu, môže nahadzovať, zdolávať aj podoberať.

 

Štartovné sa posiela na č.účtu : IBAN SK2811000000002930190356  – Variabilný symbol 1 – a do poznámky dajte prosím názov teamu, DAKUJEME.
Termín úhrady štartovného je najneskôr do 31.12.2020

 

Kompletné propozície nájdete TU!

 

Prihlásené tímy:

(do zoznamu zaraďujeme len tímy s uhradeným štartovným)

Poradie Názov tímu Pretekár Pretekár Pretekár
1 Automach Fishing Team Daniel Vacho Pavol Vizváry  
2 MMM carp team Miloš Mesaros Miloš Mesaros Martin Mesaros
3 Tiruteam Rudolf Hradecsný Zsolt Teszler
4 Bino carp team Sanyo Fodor Tomi Bartal
5 Mix Carp Team Peter Beňka František Jurkovič
6 Free Carp Martin Linkay Milan Hromadka
7 Starbaits SK Marek Cicak Peter Kavický
8 Free Carp 2 Peter Mikulec Marián Meszáros
9 Carp team Family Roman Riška Peter Minarovič
10 CC Moore Róbert Zvozil  
11 CT Macinko Patrik Néma    
12 FT Levárky David Vavřík Ľubomír Hajdin  
13 Onecarp Team Róbert Puskás Marián Migra  
14 Starbaits SK2 Stepan Nyul Martin Munka  
15 M&M fishing team Mirka Ralbovská Miroslav Ralbovský  
16 Žabostar Lubomír Žabčík    
17 Ježostar Richard Ježík    
18 La Carp team Ondrej Sušila Pavol Raffaseder  
19 Al Carp team  Akos Lorincz    
20 CT 55  Ladislav Miklós st. Ladislav Miklós Daniel Sutka
21 CT Crazy  Balász Csicsola František Czafik  
22 Mikbaits  Michal Koporec    

Najnovšie články

Posledné októbrove dni

Ukážkové októbrové počasie ma presvedčilo, aby som strávil ešte zopár chvíľ pri vode. Ja som si hlavne chcel vyskúšať príchuť Langostino Scopex Squid a budúco

Čítať »